Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس فیسبوک روز سه‌شنبه اعلام کرد صدها حساب جعلی مرتبط با یک گروه تبعیدی ایرانی(گروهک منافقین) و یک مزرعه ترول را که در آلبانی فعال بودند، حذف کرده است.

سی نت گزارش داد که این شبکه اجتماعی بیش از ۳۰۰ حساب، صفحه و گروه جعلی را متعلق به یک مزرعه ترول که توسط مجاهدین خلق (گروهک منافقین)، یک گروه مخالف ایرانی تبعیدی اداره می شود، می داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این غول شبکه های اجتماعی در ماه مارس ۱۲۸ حساب فیس بوک، ۴۱ صفحه، ۲۱ گروه و ۱۴۶ حساب اینستاگرام را به دلیل نقض قوانین خود در برابر گمراه کردن دیگران در مورد هویت و هدف آنها از طرف یک نهاد خارجی حذف کرد. فیس بوک گفت که «ارتباطات زیرساختی» را بین حساب های جعلی و حساب های واقعی افراد مرتبط با «گروهک منافقین» و صفحات آلبانی پیدا کرده است.

از مسیر این حساب‌های جعلی، مطالبی در نقد حکومت ایران و در حمایت از گروهک منافقین منتشر می‌شده و در بسیاری از موارد، در این حساب‌های فعال در فیسبوک و اینستاگرام، برای پروفایل‌ها از نام و عکس جعلی استفاده می‌شده است.

بررسی‌های فیسبوک نشان داد که همه این حساب‌ها از یک مکان واحد در آلبانی و توسط گروهی از افراد که به نمایندگی از مجاهدین خلق کار می‌کردند اداره می‌شده است.

فیسبوک همچنین سرنخ‌هایی یافت که نشان می‌دهد چیزی که «مزرعه ترول» نامیده می‌شود در آن کشور فعال است. جایی که احتمالا به کاربران برای انتشار مطالب در شبکه‌های اجتماعی، از جمله انتشار مطالب نادرست، پول پرداخت می‌شده است.

فیسبوک می‌گوید که این حساب‌ها را نه به دلیل مطالبی که منتشر می‌کردند بلکه به دلیل شیوه رفتار آنها حذف کرده است.

کارشناسان فیسبوک دریافتند که انتشار مطالب و پست‌ها در این حسابها، مطابق با ساعات کار اداری روزانه در اروپای مرکزی انجام می‌شود. به این معنی که پست گذاری‌ها عمدتا از ساعت ۹ صبح آغاز می‌شود، در نیمروز و مطابق با زمان صرف نهار در اروپای مرکزی انتشار این پست‌ها موقتا متوقف می‌شود و در اواخر روز کاری نیز سرعت انتشار آنها کاهش می‌یابد.

فیسبوک می‌گوید که در مجموع بیش از ۳۰۰ حساب، صفحه و گروه در فیسبوک و اینستاگرام در این راستا حذف شده است. این شرکت می‌افزاید که در جریان تحقیقات مرتبط با این موضوع متوجه شده‌اند که حدود ۱۱۲ هزار نفر یک یا چند حساب اینستاگرام را دنبال می‌کردند.

این شبکه حساب‌های جعلی عمدتا درسال ۲۰۱۷ و دوباره در اواخر سال ۲۰۲۰ بسیار فعال بوده‌اند و در برخی موارد، دارندگان این حساب‌ها از عکس مشاهیر ایرانی یا مخالفان غیر زنده ایرانی استفاده می‌کردند.

کد خبر 593632 برچسب‌ها اینترنت - فیسبوک منافقین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اینترنت فیسبوک منافقین گروهک منافقین حساب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری و وزیری نماینده دادستان در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) به صورت علنی آغاز شد.

قاضی دهقانی با علنی اعلام کردن جلسه دادگاه گفت: پرونده‌ای مشتمل بر کیفرخواست واصله از دادسرای عمومی و انقلاب تهران در مورد اتهامات ۱۰۴ سرکرده گروهک منافقین و شخصیت حقوقی سازمان به دادگاه واصل شد که شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران طبق قانون در حال رسیدگی به این پرونده است.

قاضی بیان کرد: به کشورهایی که میزبان متهمان این پرونده هستند تذکر می‌دهیم، میزبانی از این متهمان برابر کنوانسیون‌ها بین المللی مبارزه با تروریسم جرم محسوب می‌شود و برخی از این کشورها مانند فرانسه نسبت به میزبانی متهمان این پرونده که متهم به اقدامات تروریستی و جنایت علیه بشریت هستند، تجدید نظر کنند و نسبت به استرداد آن‌ها مطابق اعلان قرمز صادر شده با سازمان‌های بین المللی همکاری کنند. همچنین مردم کشور آلبانی به دلیل اینکه میزبان متهمان این پرونده است، استرداد آن‌ها را به ایران را از دولت خود پیگیری کنند.

در ادامه قاضی از حکیم زاده وکیل شکات خواست تا در جایگاه قرار بگیرد.

در ادامه حکیم‌زاده وکیل شکات گفت: در در بازه زمانی سال ۱۳۴۴ تا ۱۳۵۰ که دوره جذب سازمان موسوم به مجاهدین خلق محسوب می‌شود، اعضای این سازمان متشکل از جوانان با تفکرات اسلامی و رویکردهای لیبرالی بود و در حوزه اعتقادی جزو گروه‌های اسلام‌گرا محسوب می‌شدند و اهداف مبارزاتی خود را مبارزه با طاغوت، ظلم و فساد رژیم پهلوی اعلام کرده بودند.

خبر در حال تکمیل است.

کد خبر 6098951

دیگر خبرها

  • تصویر کدام فرمانده بلندپایه ارتش در دادگاه منافقین نمایش داده شد؟ +عکس
  • کلاهبرداری ۸ میلیاردی با لینک جعلی کالابرگ الکترونیک در عنبرآباد
  • دستگیری کلاهبردار با رسید ساز جعلی
  • فیلم/ دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سازمان منافقین
  • انتشار موجودی «حساب سایر منابع رسوب شده» دستگاه‌ها
  • دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین
  • قاضی دهقانی: میزبانی از اعضای گروهک منافقین جرم محسوب می‌شود
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها